No nyt. Tässä semmoinen kirjoitelma taikka päätelmä, joka on mulla ollut vuosia tapana, ja nyt sen kirjoitan ylös.

Siis, työpäivän jälkeen, ja yksinäisen viikon päätteeksi, ajattelin taas hakea muutaman oluen kaupasta. "Otan vaan nää muutamat, katson leffan ja meen nukkumaan", tätä tapahtuu pari kertaa kuukaudessa.

Tulin kotiin kaupasta, laitoin oluet jääkaappiin, ja yhden seuraksi sohvalle. Kylläpä maistuu mukavalle. Otin toisenkin. Otin kolmannen, ja huomaan miettiväni, mitähän sille x:lle kuuluu. Laitan viestin, ja saan yllättäen vastauksen heti. Hei, vitsi miten kivaa, tulee sellainen olo kuin juttelisi tutun kanssa baarissa. No, haen neljännen ja sitten mietinkin, että vitsi mikä Mulkku se yks tyyppi olikaan. Ja laitan viestin, jossa kerron miten loukkaannuin silloin vuosia sitten. Olen kyllä antanut jo anteeksi ja päässyt yli, mutta oli hyvä että sain kerrottua sen sillekin.

Ja sitten muistan sen yhden tyypin, jonka kanssa oli silmäpeliä silloin. Laitanpa viestin, hitusen kaksimielisen, mut mitä väliä, kyllä se ymmärtää, heh heh.....

Haen viidennen oluen kaapista. Kukaan ei ole vastannut. Miksei? Pitäiskö kysyä, olenko jotenkin loukannut? Joo, hyvä idea.

Leffa alkaa, täytyy laittaa puhelin pois. Mikä tää paska oikein on, ei tämmöistä jaksa Erkkikään....onkohan joku vastannut? Pitäiskö ladata tinderi? Joo, jos tulis osuma jonkun kanssa vaikka?

Mä tykkään tosta. En tosta, ei me sovittais yhtään yhtään. Tuostakin vois tykätä, kun se tykkää vahvoista naisista ja kissoista. Wau! Osuma! Tuutko käymään? Tai mäkin voin tulla sinne?!? 
Haen oluen kaapista. Kuinkahan mones se oli....? Emmätiiä, mut kohta ne loppuu....

Vitsi kun väsyttää. Juon tämän vielä, vaiks se maistuu jo ihan yrjöltä. Sammutan telkkarin.

Ja sitten tulee sunnuntaiaamu. Voi luoja.