Apua...se mitä ollaan odoteltu, tuli ny, tarjous asunnosta, hyväksyttiin. Tiedossa on vielä kosteusmittaus, en sitä oikeastaan murehdi, toki otan huomioon että se on kaupan perumiselle syy, jos jotain tulisi ilmi mutta uskon että kaikki on hyvin sen osalta?

Tiedossa siis laatikoiden pakkaamista, pakun vuokrausta, ja suurimpana murheena uuden asunnon löytäminen...tässä kylässä tarjonta on olematonta, joten pelottaa aika lailla tuleeko 2viikon aikana mitään vaihtoehtoa 😧

Onneksi mun omaisuuteni on vähänlaisesti, exä keräs nurkat täyteen sontaa, niitä saakin uuden muijansa kanssa sitten laahata jonnekin, buahahhhhhahahhahahahahaa 😂😂, siinäkin on pieni koston suolainen vivahde mun elämääni kun osaan kuvitella ilmeet, kun alkavat kantamaan vanhoja romuja kaatopaikalle....

Mä niin haluaisin olla sellainen viilipytty, joka ei koskaan alennu ajattelemaan muista pahaa, mutta tosiasia on että toivon noille kahdelle kaikkea paskaa tuleviin vuosiin. Toivon että ostavat pian yhteisen omakotitalon, jossa on hometta ja jonka remppaan menee tolkuttomasti rahaa. Toivon että molemmilla on tarttuva seksitauti, joka oireilee stressin aikana mätäpaiseina. Toivon että uusi muija toteaa seksielämän tylsäksi ja exä tajuaa panevansa lahnaa.

Toivon että uusi muija alkaa ruinaamaan rahaa ”jotta voi maksaa päivähoitomaksut” ja tuhlaa sitten kaiken merkkikamaan. Toivon että menevät naimisiin ja ovat pikavippikierteessä pian.

Sitten olisin salaa tyytyväinen, senhän olen jo tajunnut, että mun oli tarkoitus päästä irti tuommosesta tyypistä, joka käänsi takkinsa vain kun tilaisuus tuli.

Ai kamala, olenpas mä katkera ja kamala ihminen.