Hmm, kehtaako edes tunnustaa....?

Olen siis muutaman kuukauden selaillut erilaisia nettideitti-sivustoja, lukenut juttuja sinkkunaisten kokemuksista yksinäisyydestä, koska sellainen mäkin olen nykyään, ja haen jotain vahvistusta sille millainen mun pitäisi olla.

Mulla on historiaa suhteista, vähemmän sinkkuudesta, mutta miehiä on ollut. Ikäviä kokemuksia, hyviä kokemuksia, ja sellaisia joita ei muistakaan.

Muutama sellainen mies, jolla on todellista merkitystä minuuden kehitykselle, joiden takia olen sellainen kuin olen.

Tykkään seksistä, haluan huomiota, olen epävarma, mutta kännissä kyltymätön. Samanlainen kuin siis kuka tahansa, jos tilastoja seuraa.Etsin suhdetta, mutta haluan vapautta. Etsin miestä viereeni, mutta vaatimukset taitavat olla älyttömiä, ainakin jos kelaan, millaiset ilmoitukset palstoilla kiinnostavat, millaisiin vastaan, millaisia katselen kiinnostuneena

Minun Mieheni on: viitisen vuotta nuorempi, käy töissä tavisammatissa (autot, teollisuus), harrastaa kerran viikossa, tykkää olla kotona. Nauttii leffailloista, syö sekaruokaa. Ottaa alkoholia viikottain, tupakoi. Pitkät ripset, kauniit silmät, tummat kulmakarvat. Miehekkäät kasvot, parta tai ei. Hiukset lyhyet, pituus 175-190cm, paino 75-110kg.Tatuointeja on, mielellään myös lävistyksiä.

Hän on rauhallinen, sarkastinen, omaa oudon huumorintajun, muttei tee siitä numeroa.Tietää mitä haluaa, kertoo sen suoraan.Ei pelkää sitoutua ja kertoo senkin, muttei mainosta etsivänsä tuvanlämmittäjää.Tykkää liikkua ihmisten ilmoilla, käydä keikoilla ja messuilla ja viihtyy monenlaisessa ympäristössä. Haluaa myös kokeilla outojakin juttuja, kuten pitkospuita keskellä yötä talvipakkasessa.Ja haluaa seksiä vaikka autossa takaluukussa.

Ei pelkää lapsia, mielellään itsellään onkin jo sellaisia. Asuu yksin, mutta on hyvät välit lasten äitiin.


Onkohan tuossa jo liikaa...? Löysin jo yhden lähes täydellisen, mutta pelkäänpä että kaikki kaatuu siihen, että seksi on kaikki mitä hän kaipaa.

Ja miten siihen pitäisi asennoitua, että huomaakin olevansa pelkkä tyhjennysviemäri? itsellä on jo 2.treffien jälkeen vaaleanpunaiset lasit päässä, ja mietin jo tulevaisuutta tämän kanssa sitten joskus? Minkä helvetin takia ihmiset mainostavat etsivänsä parisuhdetta jos seksi on kaikki mitä tarvitsee? Vai pitäisikö aina todellakin uskoa että elämä on yhtä sinkkuelämää, jossa sekin saatanan ikuinen sinkku löytää elämänsä miehen jo sarjan ekalla kaudella ja menee naimisiin kaudella 18? Eli jos käy tsägä, löydät parisuhteen, muuten harrastat ikuisesti seksiä tyyppien kanssa jotka menevät naimisiin niiden naisten kanssa jotka eivät anna ekoilla treffeillä?

Millainen on sellainen nainen, joka pääsee naimisiin?