Synninpäästöä....

Katselin naispuolisen kaverini äijäpeliä muutaman viikon, ja menin juoruamaan yhden miehen kaverille naikkosen touhuista. Nyt yllättäen tämä toinen mies pisti suhteen katkolle, ja kaverini itkee kadottamaansa mahista parisuhteeseen. 
Kerronpa vähän taustaa, kaverini on kaunis ja hoikka, käynyt tässä puolen vuoden aikana läpi 5 miestä, joista viimeisimpänä kaksi täysin erilaista miestä, toinen haluaa fwb-suhteen ja toinen parisuhteen päivittäin. Kaverini taas on mantrannut, kuinka haluaa viettää villiä sinkkukesää. Nämä kaksi sattuivat osumaan päällekkäin, ja hän on etsinyt joka puolelta vastausta, kumman kaa. Ja lopulta päätti että vitut, molemmat, eihän ne saa ikinä tietää...

Ja saakeli että mua otti päähän kuunnella loputonta jorinaa aiheesta miehet, ja niiden aivoitukset. Sitten siis "salaa" vihjaisin tutulle, että ei kannata suinpäin syöksyä suhteeseen tämän daamin kanssa. Ja niinku alussa kerroin, mies laittoikin suhteen tauolle. Tosin kuulemma ajanpuutteen vuoksi. Mua hävettää, että tein selän takana tuollaisen tempun, mutta mietittyäni asiaa, voisin tunnustaa asian naamatustenkin.

Tämä siis vaan oman mielenrauhani vuoksi tänne kirjoitettu, on vähän paska olo.